Prehľad týždňa - mileniáli, Salvádor či Internet of Things

Aj v čase sviatkov sme si pre vás pripravili krátky prehľad trhu. Ak ste totižto za posledných 7 dní nemali čas sledovať náš blog, tak tu máme pre vás spísané všetky články, ktoré sme pre vás v tomto vianočnom období pripravili.

83 % milionárov z mileniálov vlastní kryptomeny

To, že kryptomeny sú obľúbené najmä medzi mladými ľuďmi neprekvapí určite nikoho. Posledný prieskum spoločnosti CNBC ale naznačil, že kryptomeny by mohli byť v oveľa väčšom počte portfólií mladých ľudí (najmä tých bohatých), ako sa tomu môže na prvý pohľad zdať. Až 83 % ľudí z tejto kategórie by totižto malo vlastniť kryptomeny, pričom viac ako 50 % opýtaných plánuje ešte v budúcom roku kryptomeny dokúpiť. Pokiaľ chcete vedieť viac informácii o tejto správe, tak kliknite tu.

NFT sú jednoznačne jedným z top trendov kryptosveta

Non-fungible tokens sa tento rok vo veľkom rozmohli po celom kryptomenovom svete.  Po DeFi bubline sa NFT dostali veľmi rýchlo do popredia a darilo sa tomuto novému sektoru v kryptomenách extrémne dobre.  A darí sa mu doteraz a to najmä vďaka novým veľkým menám, ktoré sa do NFT sveta púšťajú. Sú nimi také spoločnosti ako napríklad Nike či Adidas. To však ani zďaleka nie je všetko. S NFT počíta v budúcnosti oveľa viac spoločností či veľkých mien, či už vo svete alebo aj v Čechách a na Slovensku, čo je jedným z dôvodov, prečo sme sa podrobnejšie pozreli na novinky spojené s týmto sektorom v tomto článku.

Salvádor nakúpil Bitcoin v symbolický deň

Tento týždeň sa udiala aj jedna menej podstatná, ale minimálne celkom zaujímavá udalosť. O tú sa postaral prezident Salvádoru, Nayib Bukele, ktorý pre danú krajinu nakúpil ďalších 21 bitcoinov, ktoré mali v čase kúpy približne hodnotu jedného milióna dolárov (všetky dokopy). Tie ale nekúpil z rovnakého dôvodu, ako tomu robil predtým. Tento nákup bol skôr symbolický, keďže ho spravil na 21.deň, 21.roku, 21.storočia. V čom je ale tento krok Nayiba Bukeleho plný symboliky a kde všade ju môžete vidieť? To sa dozviete už v tomto článku.

Gala Games a IoTeX

No a ako tomu býva už v posledných týždňoch zvykom, aj teraz sme si pre vás pripravili ďalšie články, ktoré boli najmä z radov edukatívnych. V nich sme vám teraz predstavili projekty Gala Games a IoTeX.

Projekt Gala Games je pomerne často spomínaný v rôznych telegramových skupinách a venuje sa mu pomerne veľká pozornosť. Je tak najmä preto, že ide o decentralizovaná platformu, ktorá je založená na koncepte free to play a aktuálne sa z nej stáva jedna z najväčších herných platforiem v kryptomenovom a decentralizovanom svete. Ak sa o tomto projekte chcete dočítať viac, tak máme pre vás pripravenú fundamentálnu analýzu tohto projektu tu.

Druhý projekt, ktorý sme pre vás spracovali je IoTeX. Ten je zameraný na Internet of Things, o ktorom sa v poslednom čase nehovorí ani zďaleka toľko, koľko by sa malo. Aj v tomto svete sa ale nájde mnoho zaujímavých projektov, medzi ktorými je aj IoTeX. Ak sa chcete dozvedieť o ňom viac, tak kliknite na tento link.

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences