Prehľad týždňa - pokles cien na trhu či Crypto.com

Je tu sobota a to klasicky znamená, že si pozrieme prehľad tých najpodstatnejších noviniek z posledného týždňa. Ten sa niesol najmä v znamení prepadu Bitcoinu a kryptomien, či veľkej novinky od spoločnosti Crypto.com. Aj na to všetko sa pozrieme už v nasledujúcich riadkoch.

Podarí sa dodržať S2F?

Stock-to-Flow je jeden z najznámejších kryptomenových modelov na predikciu ceny Bitcoinu. Vytvorený pseudoanonymným autorom známym pod menom PlanB, S2F predikuje cenu Bitcoinu na koniec novembra na viac ako 98 000 dolárov. To sa ale v súčasnej situácii môže zdať viac ako nereálne, keďže je Bitcoin aktuálne vzdialený viac ako 70 % od toho, aby ju splnil. Samozrejme, že rast o viac ako 70 % za viac ako 10 dní nemusí byť pri Bitcoin nereálny, avšak od pondelka, kedy vyšiel tento článok, sa situácia pre Bitcoin ešte viac skomplikovala. Ten si totižto nielenže polepšil, ale dokonca pohoršil, takže by sme sa aktuálne mohli koncom mesiaca pozerať na moment, kedy by došlo ku porušeniu S2F modelu.

No a keďže tento týždeň priniesol viac červených čísel v kryptomenovom svete, ako zelených, tak sme sa rozhodli pre vás pripraviť tento článok, v ktorom sme v krátkosti nielen okomentovali situáciu na trhu, ale takisto aj poukázali na to, ako sa asi chovať za takýchto podmienok. Pokiaľ sa radíte najmä medzi nováčikov, tak vám odporúčame sa na daný článok pozrieť, pretože vám môže pomôcť so správaním na trhu.

Staples Center mení meno na Crypto.com Arena

Pravdepodobne najväčšia novinka, ktorá sa za posledný týždeň objavila v kryptomenovom svete, bola spojená s projektom Crypto.com. Tejto ázijskej kryptomenovej burze sa totižto podarilo uzavrieť spoluprácu so spoločnosťou AEG, ktorá je správcom a vlastníkom legendárneho štadióna Staples Center. No a práve vďaka danej spolupráci sa meno tohto štadióna zmení na Crypto.com Arena na najbližších 20 rokov. Táto pozitívna správa sa odzrkladlila aj na cene tejto kryptomeny, ktorá v polovici týždňa bola jednou z mála TOP 100 kryptomien, ktorá vykazovala viac ako 70 % nárast za posledných 7 dní. Pokiaľ sa chcete dočítať viac o tejto novinke, tak neváhajte a kliknite na tento článok.

Decentralizovaná sieť Stellar

Tento týždeň sme pre vás pripravili aj článok o kryptomene Stellar. Tá samozrejme nie je žiadnou novinkou, ale patrí medzi veľmi podstatných hráčov na kryptomenovom trhu. Aj preto sme sa vám ju rozhodli predstaviť v tomto článku.

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences